غذاهاي ارگانيک در مدارس سوئد|کلیپ کده

غذاهاي ارگانيک در مدارس سوئد نمایش آنلاین کلیپ با سرعت بالا
بررسي اخيري که در سوئد انجام گرفته و در مجله بريتيش ژورنال منتشر شده است نشان مي‌دهد که مواد افزودني به گوشت قرمز فراوري شده خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را افزايش داده و هر چه بيشتر بخوريد اين خطر بيشتر خواهد بود.

اما مدرسه کاتارينا سودرا در استکهلم مايل نيست به بچه‌هاي اين مدرسه غذاهايي با مواد افزودني و محصولات تقريباً آماده براي مصرف بدهد و به همين دليل خودشان غذا مي‌پزند.

کارولا مگنوسن، بنيانگذار شرکت تهيه مواد طبيعي کارولاس اکو، هر روزه حدود دو هزار و پانصد پرس غذاي سالم به شاگردان ارائه مي‌دهد.

کا